Hos MasqueBar er vi dine øyne ut mot verden.

Vi tror på at det er skjønnhetsgjennombrudd der ute, om du bare leter nøye nok. Det er dette vi gjør hos MasqueBar. Teamet vårt reiser på kryss og tvers i Asia, Europa og USA i søken etter fabrikker kapable til unik produktutvikling. Vår misjon er å ta steget videre fra det du finner i butikker og spa-salonger i dag. Vårt soleklare mål er å finne enestående produkter som vil utgjøre en forskjell i din skjønnhetsrutine.

Et eksempel på MasqueBar sin filosofi om å strekke seg lenger enn det som forventes – er vår kolleksjon med «do it yourself»-masker. Maskene er utviklet i Korea og er et gjennombrudd innen skjønnhetspleie utført i eget hjem. Disse sheet-maskene er laget av tynn bomull eller fiberark og er tilpasset konturene av ansiktet ditt. Et serum eller essens som behandler huden blir deretter strøket på masken, eventuelt blir masken dynket i den, slik at din behandling er klar til bruk så snart du åpner pakken. Påført profesjonelt av en hudpleier kan en slik behandling koste mangfoldige ganger hva MasqueBar lar deg gjøre hjemme for så mye mindre.

Om det finnes et trygt, effektivt og prisgunstig skjønnhetsprodukt eller behandling som hjelper kvinner der ute, kan du være trygg på at MasqueBar er fast bestemt på å finne det og bringe det hjem til deg.