SLIK HOLDER DU DEG UNG

Myke hender forbinder man gjerne med et ungt utseende, derfor er det viktig å ta vare på de ettersom tiden går. Ha en god håndkrem tilgjengelig gjennom dagen for å tilføre fuktighet når du trenger det. Er du ekstra tørr og kanskje har noen sprekker kan en litt tykkere krem som påføres om kvelden før du legger deg være lurt, slik at den får virke natten igjennom.

Fyldige og fargerike lepper gjør at man oppleves som ung og frisk. Derfor er det viktig å opprettholde god sirkulasjon i leppene, for å forebygge kroppens egen fornyelsesprosess. Dette gjør du enkelt med en god leppeskrubb og tilhørende fuktighetsgivende produkt, gjerne en balm eller krem.

Fyll inn fine linjer for å få det sunne og ”fulle” uttrykket. En glatt og jevn hud gir det unge uttrykket, derfor vil et kollagenberiket serum eller ansiktskrem hjelpe med å fylle inn smilerynker og fine linjer som ingen av oss er veldig fornøyde med at dukker opp.

Massasjens kraft er ofte undervurdert. Økt blodsirkulasjon i hudvev gir en uvurderlig boost til fornyelsesprosessen og vil derfor påvirke hvor ofte huden din fornyer seg. Har du god sirkulasjon vil næringsstoffene fra maten du spiser transporteres raskere og mer effektivt til området kroppen trenger de, og derfor vil du opprettholde en sunn og frisk hud.

Solbeskyttelse er uvurderlig. Solen skinner ned på oss med sine skadelige stråler hver eneste dag 365 dager i året. En god solkrem som en del av den daglige hudpleierutinen er derfor helt avgjørende for hvordan huden utvikler seg og beskytter seg mot pigmentering etterhvert som årene går.

Hvil deg! Det er lite som bidrar til regenerasjonsprosessen som en god natts søvn. I løpet av dagen produserer vi mange hormoner i kroppen, som skal hjelpe oss til å fungere godt i hverdagen. Overflod av disse har derimot helt motsatt effekt, og spesielt stresshormonet kortisol har en negativ effekt på kroppens balanse. Når vi sover reduseres produksjonen av dette hormonet, så tilstrekkelig med søvn er avgjørende for kroppens gjenoppbygging i løpet av natten.

Hydrer, hydrer, hydrer… Kroppen består av opptil 60 prosent vann, vektmessig. Det er mer enn halvparten av kroppsmassen vår. Det sier seg da selv at å passe opprettholdelsen av denne er veldig viktig, både for at kroppen skal fungere optimalt og for at du skal kjenne deg ung og frisk.