DERFOR BØR DU BRUKE ANSIKTSMASKE

Ikke bare er det blitt en av internettets største farsotter de siste årene med bilder av utallige kjendiser med de utroligste kreasjoner på ansiktet, det er også den ultimate ”quickfix” for ansiktet ditt.

Hver eneste ansiktsmaske du finner på markedet i dag har et fokusområde, som for eksempel å lysne eller stramme opp, men felles for de fleste er at de er utrolig gode på å tilføre huden fuktighet. Og det er nettopp det som ofte er utfordringen i dag. Huden har ikke mulighet til å ta til seg nok fuktighet og blir derfor tørr, matt, mister spenst og ser rett og slett gusten ut.

Maskene bæres i alt fra 10 til 60 minutter, noen til og med over natten, og på den enkleste måten gir de deg mye etterlengtet fuktighet og pleie. Tenn noen stearinlys, sett på behagelig musikk, tapp et deilig varmt bad og gjør det hele til en spakveld for deg selv. Perfekt avbrekk i en ellers så hektisk hverdag.